Dutch BI & Data Science Award 2017

Date
7.12.2017
Location
Blokhoeve 1, Nieuwegein, Nederland

Op donderdag 7 december 2017, op het Jaarcongres ‘Intelligence at the speed of Business’ bieden wij u een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de drie allerslimste organisaties van 2017: ProRail, Fietsenwinkel.nl en het Kadaster.

Leer op welke BI-terreinen uw succes kan liggen

  • Wie neemt goede beslissingen aan de lopende band?
  • Wie geeft met zijn informatiehuishouding de concurrentie het nakijken?
  • Wie heeft een heel nieuw business model ontwikkeld rond data?
  • Wie zet data consequent in voor continu verbeteren?

Een zeer interessante en leerzame middag

Rens de JongMet Rens de Jong, presentator bij BNR/RTL-Z, als dagvoorzitter en Rob Brakenhoff die een keynote geeft over het datagedreven Sandd en drie topkandidaten voor de Dutch BI & Data Science Award 2017, een prikkelend debat over analytics & data science, Predictive Policing en de impact van Big Data op de samenleving en de georganiseerde criminaliteit, belooft het een zeer interessante en leerzame middag te worden.

Drie topkandidaten: KPI’s + Advanced Analytics + Leiderschap

U komt tijdens deze bijeenkomst veel te weten over deze drie allerslimste organisaties. Zij hebben ondermeer dankzij Big Data, Business Intelligence, Analytics en KPI’s belangrijke veranderingen doorgevoerd in het managen van informatiestromen, processen en prestaties. Zij wisten doortastend een slimme en wendbare organisatie neer te zetten. Gedreven door betrouwbare informatie, gebaseerd op lokaal ondernemerschap, teamgeest en vooruitstrevend leiderschap.

Continu leren door Big Data & Analytics

Veel organisaties maken nog niet voldoende gebruik van de schat aan data die voorhanden is. Maar ‘Big data’ wordt Big Business wanneer u weet hoe u die slim kan verwerken tot waardevolle inzichten. Hoe kunt u in de aanval gaan en de markt voorblijven? En leren om het gedrag van uw klanten te voorspellen? Kunt u Analytics, Data Science en Data Lakes met succes toevoegen aan het instrumentarium van Business Intelligence?

Read more