SURF Security- en Privacyconferentie: ‘Alles Veilig Geregeld?’

Date
28.02 — 1.03.2019
Location
VUmc, De Boelelaan, Amsterdam, Netherlands

SURF Security- en Privacyconferentie: ‘Alles Veilig Geregeld?’

Op 28 februari en 1 maart 2019 organiseren SCIPR, SCIRT en SURFcert in samenwerking met het Amsterdam UMC, locatie VU medisch centrum (VUmc), de SURF Security- en Privacyconferentie. Het thema dit jaar is: ‘Alles Veilig Geregeld?’ Ben jij erbij?

Programma en presentaties

Aan het voorlopige programma wordt op dit moment nog gewerkt. Wel hebben al enkele zeer interessante sprekers toegezegd: zo vertelt Carlo Meijer meer over hoe hij de encryptie van hardisks kon omzeilen en zal er traditiegetrouw een debat over privacy en security zijn onder leiding van Bart Jacobs. Jelena Milosevic vertelt meer over de spanning tussen beveiliging in de medische sector en de mens; Ben Kokx van Philips legt ons uit hoe je omgaat met het beveiliging van medische apparatuur die een zeer lange levensduur heeft. Tine de Mik vertelt ons de ins- en outs van eIDAS.

Conferentie

De SURF Security- en Privacyconferentie is een interessante mix van security- en privacy onderwerpen met aandacht voor technische, beleidsmatige en juridische aspecten.

De opzet is vergelijkbaar met afgelopen jaren.

We starten donderdag 28 februari ‘s ochtends met een paar workshops waarna ‘s middags het plenaire programma start. Vanzelfsprekend is er een avondprogramma en sluiten we vrijdagmiddag de conferentie af. Voor de workshops wordt nog een aparte inschrijflink gepubliceerd.

Voorkennis is niet vereist. Type onderwerp: beleidsmatig.

Wanneer?
28 feb 2019 van 12:00-17:00 uur
01 mrt 2019 van 09:00-17:00 uur
Locatie

Dit jaar is onze gastheer het Amsterdam UMC (locatie VUmc, de Boelelaan, Amsterdam). We overnachten in het Novotel Amsterdam City.

Kosten 
  • 2 dagen met diner en hotelovernachting: 395 euro
  • 2 dagen met diner (zonder hotelovernachting): 270 euro
  • dag 1 met diner (zonder hotelovernachting): 160 euro
  • dag 2 (zonder hotelovernachting): 160 euro

Prijzen zijn inclusief BTW.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op de SURFsara website.

Read more