Data Science Lab.

Data Science Lab. is er voor organisaties die data net zo serieus nemen als wij. We leveren gedreven individuen, maar ook complete teams. En we gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. Ons uitgangspunt is altijd: een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat onze klanten én onze professionals kunnen groeien.

Projecten

Van machine learning en voorspelmodellen tot neurale netwerken: als het om data science gaat, hebben we veel verschillende expertises in huis. Daarom werken we graag op projectbasis. Op deze manier kunnen we de juiste specialisten voor je selecteren en op basis van hun kennis toewerken naar een grondige oplossing. Hoe breed of specifiek je vraagstuk ook is. Beschikt je organisatie niet over de benodigde infrastructuur om data science toe te passen? Geen probleem, dan gebruiken we ons eigen platform in ons Lab. Met onze agile-aanpak en state-of-the-arttechnieken zorgen we bovendien dat we concrete resultaten opleveren, zonder eindeloos te experimenteren.

Het Lab

In ons Lab experimenteren we non-stop met producten en tooling voor data science. Onze specialisten verdiepen zich hier in bestaande en nieuwe (opensource) technieken. Zo bedenken we steeds weer nieuwe manieren waarop we organisaties kunnen helpen om data om te zetten in waardevolle informatie. Daarnaast bieden we klanten met een unieke plek om onder begeleiding te ontdekken welke technieken voor hun business het beste geschikt zijn, en hiermee te oefenen.

Opleiding

In onze academy stomen wij onze Young Professionals klaar voor de ideale start voor een carrière als Data Engineer of Data Scientist. Na een strenge selectie nemen we hoogopgeleide talenten in dienst, vanuit disciplines als wiskunde, econometrie of informatica. In een tweejarig programma combineren de Academy-studenten leren met werken: ze volgen de modules Analytics, Business en Computer Science, en draaien direct mee bij onze opdrachtgevers. Elk opleidingstraject stellen we zorgvuldig samen met de opdrachtgever op. Zodat de professionals alle kennis meekrijgen die ze nodig hebben om bij de klant aan de slag te gaan.

Partner types
Company
Fields
Analytics
Business
Computer Science
Econometrics
IT
Application areas
Consultancy
Technical expertise
Artificial Intelligence
Data Mining
Data Visualization
Digital Analytics
Machine Learning
Optimization
Predictive Modelling
Data Science Lab.
Contact information

Donker Curtiusstraat 23C
1051 JM Amsterdam

T: 020-3031414 | 06-18296266
@: info@datasciencelab.nl | erna.veldema@datasciencelab.nl