DTG

Alles onder 1 dak

Starten met online of verder uitbouwen? Wij helpen je graag. Samen bepalen we de beste combinatie van online marketingoplossingen. Lokaal, regionaal of landelijk. Van websites, SEO, SEA tot social media. Van lokale vindbaarheid, reviews tot superslimme dataoplossingen. Dat alles, heel gemakkelijk, onder 1 dak. Dus je profiteert van het feit dat de oplossingen elkaar ook nog eens versterken. En met de overtuiging dat het beste idee vaak te vinden is in kleine dingen – dát wat online marketing uniek maakt voor elke onderneming.

Over ons

Online succes. Ruim 350 DTG’ers zijn daar dagelijks mee bezig. Voor jouw bedrijf. Designers, copywriters, onlinemarketeers, SEA-, SEO- en dataspecialisten, wij hebben alles onder één dak om dat succes waar te maken. 

Met meer dan 3.000 websites, 3.500 SEA-campagnes en 50.000 netwerkprofielen hebben we onze klanten het gezicht gegeven dat bij hen past. 

Dat zijn mooie getallen, maar ze zeggen niet alles. Wees kritisch. Stel vragen. Lees wat anderen over ons zeggen. En kom daarna eens bij ons langs.

Partner types
Company
Fields
Business
Application areas
General
Marketing
Media
Technical expertise
Contact information

Visiting address
Herikerbergweg 88
1101 CM Amsterdam-Zuidoost

Contact person
Pieter Wartenhorst
E: P.Wartenhorst@dtg.nl